Digital markedsføring

De fleste bedrifter i dag ser viktigheten av digital synlighet, men vår erfaring er at dette kan være vanskelig å sette seg inn i.

Horn Digital har 20 års erfaring med markedsføring av ulike bransjer nasjonalt og internasjonalt. Dette har gitt oss en unik erfaring og kunnskap som har bidratt til å etablere Horn Digital som en av de foretrukne leverandørene av digital markedsføring.

Med vår hjelp når dere ut til de markedene som er relevant for dere, samtidig som dere øker synlighet for deres bedrift og tjenester.  

  • Google Annonsering
  • SoMe Annonsering
  • Søkemotoroptimalisering (SEO)
  • Web analyse
  • Drift av din konto i sosiale medier
Digital markedsføring
No items found.

Templates

No items found.

Case studies

Hardanger Panorama Lodge

Google Ads er et annonseverktøy som hjelper deg å bli mer synlig på nett når dine kunder eller potensielle kunder søker etter dine produkter, tjenester eller opplevelser.

De aller fleste av oss bruker Google hver dag til å søke opp informasjon om ulike tjenester og produkter før vi gjennomfører et kjøp, og store deler av beslutningsprosessen skjer på nett før vi tar kontakt med en bedrift. Om man er synlig med godt utformede og målrettede annonser vil veien for et kjøp eller en booking hos deg bli kortere.

Hvem bør bruke Google Ads?

Om dere ønsker flere besøk på nettsiden, motta flere bookinger direkte eller få flere fysiske kunder, så vil Google Ads være et veldig bra annonseverktøy for deg.

Ved å bruke Google Ads kan du annonsere lokalt og globalt, samtidig som du har muligheten til å spesifikt rette annonsene dine mot ulike byer, steder og fylker.