Nettside, Digital markedsføring

Hardanger Panorama Lodge

Case study

En av våre kunder brukte 54 000-, hos et annet byrå uten å se noen effekt eller å få noe igjen for det.

Det vi gjorde var å analysere selve bedriften, hva de tilbyr og hvem de faktisk er på utkikk etter å få vist seg frem til.

Hardanger Panorama Lodge ønsket å bli mer synlig mot de riktige markedene, få flere bestillinger utover hele året og henvendelser direkte til nettsiden og ikke via andre kanaler.

Måten vi satt opp Google Ads for Hardanger Panorama Lodge var å fokusere nøyaktig på det de hadde å tilby, nemlig overnatting i en fantastisk tretopphytte. Med fokus på riktig søkeord og innhold så ble dette en suksess.

Bare den første måneden fikk de igjen over det dobbelte av det de brukte på selve annonseringen.

Samarbeid med Gina v/ Horn Media Group

Samarbeidet og opplevelsen med Horn Media Group er som dag og natt sammenlignet med tidligere erfaringer. Vi brukte et annet byrå som håndterte markedsføringen for oss, det ble en vanvittig dyr erfaring og kun én booking de første 3 månedene. Vi betalte 54 000,- de 3 første månedene.

Det var lite oppfølging og vi hadde litt kontakt de første 2 månedene så ble det stille foruten når jeg satte ned budsjettet.

Den første perioden hos Horn Media Group så fikk vi inn bookinger for 69 000,-.

Hos Horn/Gina har det vært en jevnlig oppfølging og til en pris som er upåklagelig (veldig ok++). Vi har fått innspill på forandringer i annonsene for å forbedre den jevnlig. Dette viser og igjen på bookinger hos oss og trafikken på hjemmesiden. Nå får vi vite hvem, hva og hvor potensielle kunder kommer fra, og dette fikk vi ikke hos tidligere byrå selv om det var lovet.

Horn Media Group holder også prisene som de lover.

Oppsette av ny hjemmeside gikk veldig fort og vi var ganske fornøyd med en gang, noe som igjen viser at de hørte på oss om hvordan vi så for oss hjemmesiden og kom med gode innspill. Prisen var ganske ok her også.

Vi er veldig fornøyd med Horn/Gina på måten de jobber og ikke minst kundeservicen som de har.

Vi anbefaler Horn Media Group på alle mulige måter.

Arild Opheim

Hardanger Panorama Lodge

Se nettsideView website