Tromsø Friluftsenter er en familiedrevet bedrift med en dypt ønske om å legge hjertet sitt inn i alle deres tilbud. For dem handler det ikke bare om jakten på nordlyset, men også møtet med alle menneskene på veien, den friske havduften, freden, lyden av elven og de vakre farger som omringer oss.

Natur, miljø og trygghet har vært en prioritet hos Tromsø Friluftsenter og de kan med dette stolt informere at deres båter er merket med Blått Flagg som den første hvalsafarioperatøren i Norge. Ønsker du å bistå i forskningen på verdens største organismer, nemlig hvalene? Med artsobservasjonsprogrammet til Tromsø Friluftsenter kan du bistå til forskning mens du nyter din ferie i Tromsø.

Ettersom Tromsø Friluftsenter er en stor opplevelsesaktør var store, flotte bilder et hovedfokus på websiden. Disse ble pakket inn i en lys ramme med duse, pastell farger på for å gi en rolig seeropplevelse. Hvert foto er forsiktig og nøyaktig utvalgt med mål om å gi et lokkende inntrykk av Tromsø Friluftsenter sine turer og opplevelser. Vinteren er kjent for å være veldig kald og mørk, men vi ønsket å vise at den også kan være lun og behagelig via valget av nøytrale farger og progressive som starter mørke og blir lysere nedover siden.

Besøk nettsiden deres: tromso-friluftsenter.no