Skullerud Sport Senter er fundamentert i troen på at livet oppleves bedre sammen med andre, at vi kan løfte hverandre når det er behov for det, og at trening kan forandre livet. Å leve er å delta og være en del av noe, ikke bare være en passiv tilskuer. Skullerud Sport Senter vil at du skal oppleve livet, og nå nye mål.

Når du er medlem får du treningsprogram og oppfølging etter eget ønske inkludert i prisen. De har også et stort utvalg av gruppetimer i alle aspirasjoner, høyt kvalifiserte trenere med lang erfaring, store luftige lokaler og en digital treningsdagbok der du kan koble andre trenings- og matapper opp til denne så du har alle resultatene dine på ett sted.

Vi har prøvd å gjenspeile Skullerud Sport Senter sin visjon ved å utvikle et åpent, inkluderende og oversiktlig design. Skullerud Sport Senter er opptatt av at alle mennesker er unike og ulike, og at mangfold bidrar til livslyst. Målet med nettsiden er derfor at den skal være lett å bruke for alle, og at alle skal ha mulighet til å finne noe som passer dem.

Besøk nettsiden deres: skullerudsportsenter.no