Om oss

Om oss

Horn Digital er en avdeling innenfor Horn Media Group som har jobbet med markedsføring innenfor de fleste store bransjer i Norge og i Europa siden 1996.

Det er to hovedgrunner til at denne avdelingen ble opprettet. Vi fikk flere og flere forespørsler fra våre kunder om hjelp med nettsider og grafisk profil på grunn av vår kunnskap om markedsføring, deres bransje salg og design. Samtidig så vi at mange kunder endte opp alt for store kostnader tilknyttet deres nettside eller grafiske prosjekt.

Vi så at vi kunne kombinere vår bransje og markedsføring kunnskap med våre interne systemer som gjør at vi kan levere en høy kvalitet samtidig som vi kan kutte kostnaden som du som kunde ender opp med. Alle våre prosjekter blir også levert med fastpris og en fornøyd garanti.

Vi spesialiserer oss på nettsider for små og mellomstore kunder og hele vårt tilbud er skreddersydd for denne kundegruppen, når vi også kombinerer det med kanskje Norges beste supportavtale er vi utrolig stolte for alle de gode tilbakemeldingene vi har fått og er klar for at ditt prosjekt skal bli vårt neste!

Kontakt oss

Tusen takk! Din melding har blitt mottatt!
Oisann! Noe gikk galt!

Besøk oss