Horn Digital

SCROLL
Horn Digital symbol

Services

Graphic design

We design a visual identity for your business and work strategically to develop complete profiles, logos and materials to be used on all platforms. Our graphic design team also make business cards, posters, labels and brochures, which is important to stand out and get recognized.

Websites

We develop websites that create good first impressions, are adapted to all screen sizes, search engine optimized, user friendly and have a short loading time. We offer online stores, bespoke solutions and pre-made templates.

Digital marketing

We help businesses get more visits to their websites, receive more bookings directly, or have more physical customers through search engine optimizing, content marketing and targeted digital advertisements on Google and social media.

300+

Happy customers

500+

Finished projects

10+

Dedicated employees

Horn Digital symbol

Our references

Vi kan trygt anbefale Horn Digital som en seriøs og kunnskapsrik leverandør.

Vi har hatt et veldig positivt samarbeid med Horn Digital vedrørende utvikling av ny nettside. De har lyttet til hva vi har vært på jakt etter, og de har gitt oss god veiledning underveis i prosessen. De har jobbet effektivt og kommunikasjonen mellom oss har fungert veldig bra. Vi kan trygt anbefale Horn Digital som en seriøs og kunnskapsrik leverandør. Tusen takk for en knallfin hjemmeside som vi er veldig fornøyd med!

Ann Kristin

appoint.no

Vi anbefaler Horn Digital på alle mulige måter.

Hos Horn Digital har det vært en jevnlig oppfølging og til en pris som er upåklagelig. Vi har fått innspill på forandringer i annonsene for å forbedre den jevnlig. Dette viser og igjen på bookinger hos oss og trafikken på hjemmesiden. Horn Digital holder også prisene som de lover. Oppsette av ny hjemmeside gikk veldig fort og vi var ganske fornøyd med en gang, noe som igjen viser at de hørte på oss om hvordan vi så for oss hjemmesiden og kom med gode innspill. Vi er veldig fornøyd med Horn Digital på måten de jobber og ikke minst kundeservicen som de har. Vi anbefaler Horn Digital på alle mulige måter.

Arild

Hardangerpanoramalodge.no

Kunne ikke vært mer fornøyd!

Fantastisk service og god kommunikasjon gjennom hele design prosessen! Kunne ikke vært mer fornøyd!

Silje

tessamoan.com

Anbefales!

Utrolig flinke folk som leverer ønsket resultat. Anbefales!

Rikke

nefung.no

Fantastisk service og raskt gjennomført jobb!

Fantastisk service og raskt gjennomført jobb! Vi i Familiekort er kjempe fornøyd, og vi kommer til å bruke Horn Digital til videre prosjekter!

Wendy

familiekort.no

meget gode resultater!

Alt av både nett og design hos EIVAR Mikrobryggeri er utført av Horn med meget gode resultater. Responstid er også meget god. Se nettsiden vår for resultater!

Eivind

eivar.no

4,9 av 5

Gjennomsnitt av våre tilbakemeldinger på Faceook

Facebook

facebook.com/horndigital/reviews/

4,9 av 5

Gjennomsnitt av våre tilbakemeldinger på Mittanbud

Mittanbud

mittanbud.no/horn-media-group-as/