Hvorfor er vedlikehold av nettsiden viktig?

Hvorfor er vedlikehold av nettsiden viktig?

Du har endelig fått opp en helt ny nettside, eller den er som mange sier; bare et par år og fungerer jo fortsatt fint, men jobben er fortsatt ikke over.

Nettsiden din i dag er ditt utstillingsvindu og har som oftest stor betydning i henhold til hvordan folk oppfatter din bedrift og verdi.

Alle nettsider krever vedlikehold - dette er for at nettsiden din skal beholde sin verdi!

Endringer i markedet

Det siste året har vi sett at HTTPs har fått en mye større rolle etter at Google selv gikk ut, og bekreftet at nettsider som mangler dette vil falle nedover i det organiske søket.

Nye personvernregler har kommet på plass i år, så alle nettsider må nå opplyse om hvilke data de lagrer, hvordan denne dataen blir brukt og til hvilket formål.

Disse endringene må man følge både i henhold til lovverket, og for å beholde sin plass i Google, eller komme seg videre oppover.

Image

Websiden er ditt speilbilde i dag. Feil priser, ingen nyheter på nettsiden siden 2013, linker som fungerer dårlig på mobil, eller ikke fungerer i det hele tatt, og et generelt et utdatert design, er ikke inntrykket du ønsker å gi, verken nye eller eksisterende kunder. Likevel ser vi flinke og respekterte selskaper hver eneste dag, som ikke gjør nødvendige endringer for å opprettholde sitt image.

Siden vi spesialiserer oss på små og mellomstore bedrifter som ikke har tid til disse punktene, har vi i Horn Digital utviklet et supportsystem, som muligens er Norges beste, for å hindre at disse tingene skal skje. Kontakt oss for en hyggelig prat om hvordan du endelig kan få en nettside som både har verdi ved lansering, men også 3 år senere.

Fortsett å les

5 tegn på at du trenger en ny hjemmeside

Hvor viktig er mobiltilpasset nettside?

Kontakt oss

Tusen takk! Din melding har blitt mottatt!
Oisann! Noe gikk galt!

Besøk oss