5 tegn på at du trenger en ny hjemmeside

5 tegn på at du trenger en ny hjemmeside

Nettsiden din er ikke mobilvennlig

Nesten alle i dag eier en smarttelefon og de fleste bruker den til å surfe på nettet. Allerede i 2016 var det flere som besøkte nettsider fra mobile enheter enn via datamaskin. Selv om dette kan variere fra bransje til bransje der noen har nærmere 70 prosent besøkende fra en mobilenhet, vil nettsiden din uansett ikke være tilrettelagt for minimum 50 prosent av de som besøker den.

Nettsiden din ser ikke bra ut

Du har i dag 10 sekunder fra besøkende kommer inn på nettsiden til å legge igjen et inntrykk som kunden liker før de går ut av din nettside, og videre til neste.

Flere undersøkelser viser at 48 prosent av mennesker anser designet på nettsiden til en bedrift som den viktigste faktoren i henhold til kredibilitet.

Nettsiden din er treig

I dagens informasjonssamfunn blir vi bombardert med sanseinntrykk til enhver tid, dette gjør at vi er enda mer utålmodige enn før.

47 prosent av kunder forventer en nedlastningshastighet på under 3 sekunder, hvis ikke går de videre. For å beholde dine besøkende bør nettsiden din laste så raskt som mulig.

Nettsiden din mangler HTTPS

HTTPS er en sikrere utgave av http. HTTPS sin oppgave er å kryptere informasjonen mellom en nettleser og en nettserver. Dette gjøres ved å implementere et SSL sertifikat.

Dette bedrer sikkerheten på nettsiden for dine brukere og besøkende, samtidig som det gir mer kredibilitet ved at nettsiden din vil vises som sikker, dette gjelder spesielt Google Chrome.

Sist, men ikke minst, bidrar det også til å øke Google-rangeringen din, da de selv har uttalt at de favoriserer nettsider med HTTPS.

Du rangerer dårlig i Google

Selv med verdens flotteste nettside hjelper det ingen ting hvis du ikke får inn besøkende og de ender opp som kunder.

Det er selvfølgelig mange faktorer som avgjør hvor høyt du kommer opp i bestemte søkeord, er det flere faktorer som går på nettsiden din sin brukervennlighet i dag.

Noen av disse faktorene er HTTPS, at nettsiden din ikke er responsiv og hvor raskt nettsiden din laster.

Fortsett å les

Hvorfor er vedlikehold av nettsiden viktig?

Hvor viktig er mobiltilpasset nettside?

Kontakt oss

Tusen takk! Din melding har blitt mottatt!
Oisann! Noe gikk galt!

Besøk oss